Over ons

Elleboog Netwerk Nederland

Het Elleboog Netwerk Nederland (ENN) is opgericht in 2023 door fysiotherapeuten met affineit voor de fysiotherapeutische zorg omtrent de elleboog.
De fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het netwerk zijn werkzaam in de eerstelijns fysiotherapie. Daarnaast is het mogelijk dat de fysiotherapeuten een samenwerkingsverband hebben met een medisch specialist en in een medische instelling werkzaam zijn.

Op deze website vindt u als patiënt of medisch specialist, fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het ENN en kennis en ervaring hebben op het gebied van elleboog diagnostiek en revalidatie. Daarnaast is er in het tabblad ‘Patiënten informatie’ toelichting te vinden over verschillende elleboogaandoeningen en de diagnostiek en behandeling hiervan.

Doel

Het ENN is een open netwerk, met als doel om de specifieke fysiotherapeutische zorg beter vindbaar te maken voor zowel patient als medisch specialist. Daarnaast willen de fysiotherapeutische kennis en expertise omtrent de elleboog tot hoger niveau brengen en op landelijk gebied delen.

Missie

Onze missie in om de kwaliteit van zorg omtrent elleboogklachten te verbeteren en de samenwerking tussen de fysiotherapeut en de medisch specialist eenvoudiger te maken.

Lid worden

Het netwerk is een open netwerk en ziet graag nieuwe leden toetreden.
Ben jij een fysiotherapeut met grote affiniteit voor de elleboog, die interesse heeft om deel uit te maken van het netwerk?
Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@elleboognetwerknederland.nl.