ENN groeit! Introductie nieuwe leden

MEER ARTIKELEN

ENN groeit! Introductie nieuwe leden

We zijn de afgelopen maanden hard bezig geweest om de basis van het netwerk goed neer te zetten. We hebben een reeks aanmeldingen ontvangen van collega fysiotherapeuten die lid willen worden van het netwerk. Met een commissie hebben we alle aanmeldingen beoordeeld en hebben we nieuwe leden kunnen verwelkomen bij het netwerk!

Landelijke spreiding 

De landelijke spreiding van het netwerk neemt op deze manier ook vorm aan. We komen in contact met collega’s die dezelfde passie delen en kijken er enorm naar uit samen met hen verder te bouwen aan het netwerk, kennis te delen en mooie plannen te maken voor de toekomst. 

Blogs 

Circa twee keer per maand zal er een blog verschijnen op onze website, wellicht heb je deze al langs zien komen afgelopen weken op LinkedIn! Verschillende leden van het netwerk vertellen ons over een variatie aan  onderwerpen binnen de elleboog fysiotherapie.
Is er een specifiek onderwerp waar je meer over zou willen lezen? Stuur ons dan vooral een email! 

Wie zijn onze nieuwe leden? 

Wil je meer te weten komen over deze nieuwe leden van het ENN en wil je bekijken waar je ons op dit moment kunt vinden binnen Nederland? Maak dan kennis met onze therapeuten via deze  link: Therapeuten – Elleboog Netwerk Nederland

Delen: